.02

onze diensten

 
 

computer nazicht en onderhoud

Uw computer loopt traag of blijft hangen tijdens een update. Na een update start hij niet meer op of inloggen is onmogelijk. Je computer komt op leeftijd maar zijn taken goed, we maken hem even proper van binnen. Vind je de nieuwe printer niet. Je genoten hebben een film bekeken en je computer doet wat raar.


tablet of telefoon onderhoud

Je telefoon is niet aan vervanging toe maar loopt net niet zo lekker zoals dag 1. Hij gaat geen uur op mee op batterij, we kijken na of er niets gek zit mee te lezen in de achtergrond. Je telefoon zit al eeuwen in je broekzak, zijn je foto's veilig opgeslagen voor zekerheid na verlies? De foto's zien er wazig uit, we maken hem even proper aan de binnenkant.


netwerk nazicht en onderhoud

De kinderen hebben geen bereik op de slaapkamer, en nu kunnen ze blijkbaar geen huiswerk maken! We verbeteren uw thuis netwerk zodat je tot aan de supermarkt heerlijk snel internet hebt. Na 2 uur wachten aan de telefoon met je provider was je punthoofd te groot om in huis te blijven, geen probleem! Wij lossen jou probleem direct op en helpen het probleem te overkomen in de toekomst.


website optimalisatie

Ziet er leuk uit, maar op de telefoon loopt die niet lekker? Geen probleem, onze website gnomen zullen de code rustig in hun hokje temmen tot ze zich overal goed gedragen. De tekst staat niet goed en de foto's mogen ook eens vernieuwd worden? Wij stellen het voor jouw zorgeloos en overzichtelijk in. De bakker van 25km verder staat wel op Google, we zetten jouw er ook tussen met je warm brood.

computer installatie en configuratie

Je hebt een nieuwe computer en de oude mag weg, maar eerst moet alles naar de nieuwe. Je computer krijgt een nieuwe taak en moet hiervoor opgewarmd worden. Zin om een eigen computer te bouwen of geleverd te krijgen naar specificatie zoals gewenst. Je bureau moet er kabel vrij uitzien, we installeren je computer met een nette kabel organisatie.


tablet of telefoon reparatie

Een avondje uit eten en je telefoon heeft een zoen van de vloer gekregen, glasbreuk is geen probleem! Je belt je moeder om te vertellen dat je ze graag ziet maar je hoort haar slecht, we got ya! Je fiets naar je werk en je vindt de laadkabel niet, helaas een dagje zonder telefoon dan :( Je was Netflix aan het bekijken en poef, het licht was uit...voorgoed! Wij lossen de meeste problemen per direct op en je wacht erbij met een heerlijk drankje of stukje fruit.


netwerk installatie en configuratie

Mooie deal op die draadloze printer, de iPad, laptop en je slimme koelkast vindt hem niet? Wij stellen je printer in zodat je vanuit het buitenland je leuke vakantie herinneringen thuis warm gedrukt klaar liggen. Je provider verteld je welke kabel waar? Wij kennen de kabel, hem even komen goed steken en kijken of alles naar behoren werkt, fluitje van een cent!